Ale!

Zeazoo Dingo lapset – Musta

50,00 

Zeazoo Dingo talvikengät on lämpöiset, nahkaiset talvikengät. Paksu lampaanvillavuori ja joustava 6mm ulkopohja pitää lapsen jalat lämpiminä kylmemmilläkin säillä. Helppo sujauttaa jalkaan.

31-32
Poista
Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Zeazoo Dingo talvikengät on lämpöiset, nahkaiset talvikengät. Paksu lampaanvillavuori ja joustava 6mm ulkopohja pitää lapsen jalat lämpiminä kylmemmilläkin säillä. Helppo sujauttaa jalkaan. Kengät on valmistettu laadukkaasta lampaannahasta. Kenkiä ei suositella käytettäväksi märissä olosuhteissa. Kengät ovat erinomaiset kuivan pakkaskelin kengät. Valmistettu käsin Bulgariassa. Malli on joustava ja mukautuva, ja sopii hyvin myös korkealle ja leveälle jalalle. Jos varsi tuntuu napakalta, voi sen tarvittaessa kääntää. Emme suosittele kenkää hyvin siroon nilkkaan, koska kengässä ei ole kiristystä. Halutessaan voi ulkopuolelle lisätä kuminauhan kiristykseksi.

Ominaisuudet:

Kenkä: Lampaannahka

Vuori: Lampaanvilla (sheepskin)

Pohja: Vibram Superflex 6mm

Lesti: normaali/leveä

Suosittelemme tälle kengälle myrkyttömän suojasuihkeen säännöllistä käyttöä, lisäämään kosteudenkestoa ja suojaamaan lialta:

Pedag Eco Natural Protector suojasuihke

Tarkistathan koko-oppaasta oikean koon. Mittaa jalkojen pituus ja leveys seisten seinää vasten ennen tilausta. Lisää saamaasi pituusmittaan käyntivaraa 1,2cm ja kasvuvaraa n. 0,5cm (+villasukkavaraa muutama milli), yhteensä suosittelemme varaa tässä mallissa n. 1,5-2cm. Valitse kokotaulukosta oikea koko: jalan mitta + käynti- ja kasvuvara = sisämitta TAI valitse koko jossa jalan suositusmitta on lähimpänä jalan mittaa (älä lisää tähän enää varaa). Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Kokotaulukko

27/28 (sisämitta n.17,0 cm, leveys n.7,8 cm)

29/30 (sisämitta n.18,5 cm, leveys n.8,0 cm)

31/32 (sisämitta n.20,0 cm, leveys n.8,3 cm)

35 (sisämitta n.22,5 cm, leveys n.8,7 cm)

Koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zeazoo Dingo lapset – Musta”
Shopping Cart