Toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
Natural Feeling
Kauppakatu 18. 2.krs
70100 Kuopio

Y-tunnus: 2687721-4

Puhelin: 045 78312210
Sähköpostiosoite: info @ naturalfeeling.fi

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tuotteiden hinnat on esitetty jokaisen tuotteen tuotesivulla. Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kauppasopimus on sitova ja se tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. 

Alle 18-vuotiaat voivat tilata ja ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee aina olla mukana tilauksessa.

Pidätämme oikeuden asiakkaan tilausten yhdistämiseen, jos asiakas tekee useita erillisiä tilauksia.

Natural Feeling pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Natural Feeling pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen yhteydessä nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Natural Feeling säilyttää asiakastiedot turvallisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Tuotteiden maksaminen

Maksutapoina ovat Paytrailin tarjoamat verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokortit, mobiilimaksut sekä Klarna lasku ja osamaksu ja Paypal.

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. 

Lisätietoja Paytrailin maksutavoista löydät täältä.

Toimitus- ja käsittelykulut

Toimitamme vain Manner-Suomeen. Toimitamme tilatut tuotteet pääsääntöisesti Postin välityksellä postipakettina. Postilaatikkoon mahtuvat paketit toimitamme pikkupakettina suoraan postilaatikkoon. Toimituskulut ovat 4,90 euroa kun tilauksen arvo on alle 150 euroa ja yli 150 euron tilaukset toimitamme maksutta. Kotiinkuljetuksen hinta on 9,90 euroa. Nouto varastolta on ilmainen, mutta noudosta on sovittava etukäteen.

Toimitusajat

Kaikilla varastossa olevilla tuotteillamme on 1-4 arkipäivän toimitusaika. Usein toimitamme tilauksen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla normaalia pidempi. Jälkitoimitettavat tuotteet toimitamme heti, kun ne saapuvat meille. Jälkitoimitettavia tuotteita sisältävät tilaukset toimitetaan lähtökohtaisesti yhdessä erässä, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saapuneet varastoon. Huomioithan, että jälkitoimitettavien tuotteiden toimitusaika-arvio on arvio, joka voi muuttua meistä riippumattomista syistä. Tilaus on mahdollista jakaa useampaan erään laitamalla meille viestiä ja maksamalla ylimääräisen lähetyksen toimituskulut. Tilaustuotteiden toimitusaika-arvio on ilmoitettu kunkin tuotteen tiedoissa. Mikäli toimitus olennaisesti viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse. Lähetetyistä paketeista ilmoitamme asiakkaalle seurantakoodin.

Vaihto- ja palautusehdot

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä ensin sähköpostitse info@naturalfeeling.fi. Tuotteet voi palauttaa 14 vrk kuluessa palautusilmoituksesta postin kautta asiakaspalautustunnuksella: 673673. Palautus maksaa 6,90 euroa ja se vähennetään automaattisesti palautettavasta summasta. Vaihto on ensimmäisen kerran maksuton normaalihintaiselle tuotteelle, kun vaihdettavan tuotteen arvo on yli 60 euroa. Muulloin vaihto maksaa 6,90 euroa.

Suojaathan tuotepakkauksen, etkä tee siihen merkintöjä.

Tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottamisesta. Paikan päältä ostetuilla tuotteilla on vain 14 vrk vaihto-oikeus. Poikkeuksena avatut sukkatuotteet, hygieniatuotteet ja yksilöidyt tuotteet. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa, käyttämätön ja tuotepakkaus on ehjä.

Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen voit postittaa pakettina meille tai voit tehdä sen varastolla (vain ennalta sovittuna aikana). Paketti on toimitettava postiin 14 vrk kuluessa palautusilmoituksen lähettämisestä. Mikäli asiakaspalautus saapuu myöhässä 14 vrk palautusoikeuden jälkeen, emme valitettavasti voi ottaa palautusta vastaan.

Mikäli asiakas on saanut tilauksen hintaan perustuvan postimaksuttomuuden, vähennämme normaalit postikulut palautettavasta summasta, jos tilauksen loppusumma jää tämän rajan alle.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista ei ole palautus. Jos paketti palautuu meille noutamattomana, perimme alkuperäisen postikulun lisäksi lunastamattoman paketin kulu- ja käsittelymaksut täysimääräisenä asiakkaalta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Tämä summa vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta automaattisesti.

Hyvitämme tuotteiden hinnan 14 päivän sisällä siitä, kun palautetut tuotteet ovat saapuneet meille. 

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Mikäli tuotteessa on virhe, ole yhteydessä sähköpostitse info @ naturalfeeling.fi, niin korjaamme tilanteen. 

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse info @ naturalfeeling.fi.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihiPa

 

Shopping Cart