Ale!

Zeazoo Dingo aikuiset – Musta

(1 tuotearvio)

60,00 

Zeazoo Dingo talvikengät on lämpöiset, nahkaiset talvikengät. Paksu lampaanvillavuori ja joustava 6mm ulkopohja pitää jalat lämpiminä kylmemmilläkin säillä. Helppo sujauttaa jalkaan.

36
Poista
Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , ,

Zeazoo Dingo talvikengät on lämpöiset, nahkaiset talvikengät. Paksu lampaanvillavuori ja joustava 6mm ulkopohja pitää jalat lämpiminä kylmemmilläkin säillä. Helppo sujauttaa jalkaan. Kengät on valmistettu laadukkaasta lampaannahasta. Kenkiä ei suositella käytettäväksi märissä olosuhteissa. Kengät ovat erinomaiset kuivan pakkaskelin kengät. Valmistettu käsin Bulgariassa. Emme suosittele kenkää hyvin siroon nilkkaan, koska kengässä ei ole kiristystä. Halutessaan voi ulkopuolelle lisätä kuminauhan kiristykseksi.

Ominaisuudet:

Kenkä: Lampaannahka

Vuori: Lampaanvilla (sheepskin)

Pohja: Vibram Superflex 6mm

Lesti: normaali/leveä

Suosittelemme tälle kengälle myrkyttömän suojasuihkeen säännöllistä käyttöä, lisäämään kosteudenkestoa ja suojaamaan lialta:

Pedag Eco Natural Protector suojasuihke

Tarkistathan koko-oppaasta oikean koon. Mittaa jalkojen pituus ja leveys seisten seinää vasten ennen tilausta. Lisää saamaasi pituusmittaan käyntivaraa tässä mallissa n. 1,5 cm. Jos haluat pitää kengässä villasukkaa, voi käyntivara olla 1,5-2cm. Kapeahkoon jalkaan tai hyvin ohuen sukan kanssa käytettynä voi 1cm juuri ja juuri riittää. Huomioi, että muhkea villavuori painuu hieman käytössä ja tuo sitten lisää tilaa. Valitse kokotaulukosta oikea koko: jalan mitta + käyntivara = sisämitta. Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Kokotaulukko

36 (sisämitta n.23,0 cm, leveys n.8,7 cm)

37 (sisämitta n.23,5 cm, leveys n.9,0 cm)

38 (sisämitta n.24,0 cm, leveys n.9,3 cm)

39 (sisämitta n.24,5 cm, leveys n.9,5 cm)

40 (sisämitta n.25,0 cm, leveys n.9,8 cm)

41 (sisämitta n.25,5 cm, leveys n.10 cm)

Koko

1 arvio tuotteelle Zeazoo Dingo aikuiset – Musta

  1. Annika (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio
Shopping Cart