Ale!

Skinners sukkakengät – Olive Green

30,00 

Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Skinners Olive Green oliivinvihreät sukkakengät vievät paljasjalkakenkäilyn aivan uudelle tasolle yhdistämällä sukkien tuoman keveyden ja kenkien tarjoaman varmuuden. Jalat pysyvät suojattuna lialta ja teräviltä pinnoilta missä tahansa liikutkin. Maaperä tuntuu jalkapohjassa asti aktivoiden jalkapohjan hermopäät. Varpaat saavat näissä paljasjalkasukissa jälleen uuden käyttötarkoituksen, kun ne joutuvat töihin tasapainon ylläpitämiseksi. Näin jalkojen pienimmätkin lihakset aktivoituvat ja saavat tarvitsemaansa treeniä.

Nämä sukka-malliset paljasjalkakengät sopivat moneen käyttöön: juoksemiseen, kuntosalille, joogaan, työpaikoille, uimahalleihin, matkailuun, vaelluksille, mihin tahansa! Barefoot sukat hengittävät hyvin eivätkä hiosta jalkoja. Hikoilua voi vähentää käyttämällä Skinnerseissä ohuita sukkia. Skinnersit jalassa voit lähteä ulkoilemaan tai nauttia kesähelteistä meren ja järven rannoilla. Paljasjalkasukat kestävät hyvin kastumista ja vedessä kahlaamista, joten ne suojaavat jalkapohjia meren tai järven pohjassa olevilta teräviltä kiviltä tai inhan tuntuiselta mudalta. Sukat ovat erinomainen vaihtoehto myös talven avantouintiin.

Sukkamalliset kengät sopivat hyvin sisäkäyttöön työpaikoille, kuntosalille, joogaan ja uimahalleihin. Skinnersien 2 mm paksu pohja on parasta ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä, joka kestää käyttöä satoja kilometrejä (käyttöpaikasta riippuen, tietenkin). Pehmeä pohja ei naarmuta tai jätä jälkiä lattioihin. Lisäksi sen kumimainen rakenne takaa hyvän pidon mm. uimahallien liukkailla lattioilla. Pitävyyden vuoksi se sopii vaeltajille vesistöjen ylitykseen silloin, kun epäilet vaelluskenkiesi pitävyyttä märillä kivillä tai haluat suojata ne kastumiselta. Sukkien pohja kestää myös vettä, eli vaikka kävelisitkin kostealla maaperällä, jalka ei pääse kastumaan ja kylmettymään. Huomioi kuitenkin, että pääliosasta vesi solahtaa kyllä varmasti läpi. Skinnersit ovat parhaimmillaan poluilla, metsässä, pururadoilla ja muilla pehmeillä alustoilla. Jatkuvaa käyttöä asfaltilla ei suositella asfaltin kovuuden, mutta myös kulumisen kannalta. Asfaltti siis kuluttaa pohjan huomattavasti nopeammin kuin muut pinnat.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne voi huoletta pestä pesukoneessa. Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussukassa. Skinnersit painavat keskimäärin alle 100 g, joten ne on helppo heittää mukaan taskuun tai repun pohjalle.

Skinners sukkakenkien materiaalit:

  • 48% polypropyleeni
  • 18% viskoosi
  • 18% puuvilla
  • 9 % elastaani
  • 4% polyesteri
  • 3% polyamidi

Skinnersien tulisi istua jalkaan melko tiukasti niin, että ne tuntuvat kuitenkin mukavilta, aivan kuten sukat.

KOKOTAULUKKO

XS – 36-38 – 22,6-24,1 cm

S – 38-40 – 24,1-25,4 cm

M – 40-43 – 24,5-26,8 cm

L – 43-45 – 26,8-28,1 cm

XL – 45-47 – 28,1-29,4 cm

Koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skinners sukkakengät – Olive Green”
Shopping Cart