Froddo Prewalker -sandaali (ensiaskelkenkä) – Konjakki

(1 tuotearvio)

39,90 

Froddon prewalker-sandaalit ovat suloiset ensiaskelkengät ensimmäisiä askeliaan ottavalle pienokaiselle. Kengät on valmistettu hyvin pehmeästä Ecopell-nahasta, joka on iho- ja ympäristöystävällinen valinta. Erittäin joustava luonnonkuminen nahkapohja.

Mittaa jalkojen pituus ennen tilausta ja valitse koko lisätiedoissa olevan kokotaulukon avulla.

Varastossa olevat kengät toimitetaan heti.

Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Froddon prewalker-sandaalit ovat suloiset ensiaskelkengät ensimmäisiä askeliaan ottavalle pienokaiselle. Kengät on valmistettu hyvin pehmeästä Ecopell-nahasta, joka on iho- ja ympäristöystävällinen valinta. Erittäin joustava luonnonkuminen nahkapohja. Helppo tarrakiinnitys jolla saa säädettyä istuvuutta. Kengän kärjet eivät kestä voimakasta kulutusta, vaan ne voivat kulua. Suosittelemme tätä mallia sisälle ja kevyeen ulkoiluun.

KOKOTAULUKKO

Tarkistathan koko-oppaasta oikean koon. Mittaa jalkojen pituus ja leveys seisten seinää vasten ennen tilausta. Lisää saamaasi pituusmittaan käyntivaraa 1,2cm ja kasvuvaraa n. 0,3cm, yhteensä suosittelemme varaa tässä mallissa n. 1,2-1,5 cm. Valitse kokotaulukosta oikea koko: jalan mitta + käynti- ja kasvuvara = sisämitta TAI valitse koko jossa jalan suositusmitta on lähimpänä jalan mittaa (älä lisää tähän enää varaa). Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Koko – sisämitta – jalan suositusmitta

19 – 11,6cm – n. 10,3cm

20 – 12,2cm – n. 10,9cm

21 – 12,8cm – n. 11,5cm

22 – 13,4cm – n. 12,1cm

23 – 14,0cm – n. 12,7cm

24 – 14,6cm – n. 13,3cm

Koko

, ,

1 arvio tuotteelle Froddo Prewalker -sandaali (ensiaskelkenkä) – Konjakki

  1. Sanna P. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio
Shopping Cart