SEES METSÄ/SKOGEN IKIMETSÄ METSÄMIKROBI-NAAMIO

34,90 

Saatavuus: Varastossa

Product total
Options total
Grand total

3-in-1: metsäkylpy, kuorinta & naamio. Metsämikrobi-naamio kuorii ja ravitsee ihoa. SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteistyössä syntynyt metsämikrobeita sisältävässä naamiossa on mukana ravitsevaa hunajaa, valkosavea ja piparmintunlehtiä. Piparmintunlehdet toimivat pieninä luonnonmukaisina kuorintarakeina. Valkosavi ja hunaja ravitsevat ja uudistavat ihoa. Savi imee luontaisesti itseensä epäpuhtauksia ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Hunaja on täynnä ihon tarvitsemia mineraaleja ja ikääntymistä estäviä antioksidantteja ja vitamiineja. Tuotteen tuoksussa sekoittuvat makea hunaja, maanläheinen savi ja metsämikrobit. Tuotteessa ei ole lisättyjä tuoksuaineita ja tuotteen rusehtava väri tulee savesta sekä metsäpölystä.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Käyttö: Ota tuotetta purkista puhtain käsin tai lusikalla. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Tehosta vaikutusta hieromalla tuotetta sormenpäillä iholle, jolloin tuotteessa olevat aidot kotimaiset yrtit toimivat ihosolukon kuoriana. Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Metsämikrobi-naamio on kehitetty vahvistamaan kehoa korkealaatuisilla raaka-aineella sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Suomessa ja ensimmäisenä maailmassa kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature™ tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää ihon kautta käytettynä sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luonnon altistuksen silloinkin, kun et voi hakeutua luonnon äärelle. Suosittelemme kuitenkin ottamaan päivittäin metsäkylpyjä, liikkumaan luonnossa, sienestämään ja marjastamaan. Metsästä löytyvä mikrobisto tukee immuunijärjestelmän toimintaa ihon kautta.

Pakkauskoko 60 ml.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SEES METSÄ/SKOGEN IKIMETSÄ METSÄMIKROBI-NAAMIO”
Shopping Cart