Saaren Taika Huonetuoksu Villivadelma

35,90 

Makea vadelman tuoksuinen Villivadelma huonetuoksu tuo tilaasi väriä ja positiivisuutta vähentäen mielesi melankoliaa. Tuoksun kesto n. 6 kk!

Saatavuus: Varastossa

Product total
Options total
Grand total

Tuoksut herättävät tunteita!

Tuoksuilla on tutkitusti vaikutusta mielialaamme ja tunteisiimme. Tuoksuilla sisustettu koti ei ole vain hemmottelua aisteillemme, vaan myös erinomaista mielialan hallintaa.

Huonetuoksuissamme yhdistyy maailman ylellisimmät tuoksuöljyt korkealuokkaisimpiin eteerisiin öljyihin. Niiden yhtenäinen tuoksumaailma upottaa sinut tuntemusten vuorovaikutukseen!

Tuoksun voimakkuutta säädät kymmenellä käsinvalmistetulla tuoksutikulla.

Huonetuoksun koko on 225ml ja kesto n. 6kk

Makea vadelman tuoksuinen Villivadelma tuo tilaasi väriä ja positiivisuutta vähentäen mielesi melankoliaa.

Käyttö: Kierrä kaulus auki ja poista suojus. Kierrä sen jälkeen kaulus takaisin ylellistä ulkonäköä tuomaan. Lisää tuoksutikkuja haluamasi tuoksuvoimakkuuden mukaan. Miedoimman tuoksun saamiseksi voit käyttää vain 1-3 tikkua ja voimakkaan tuoksun aikaansaamiseksi 4-10 tikkua. Ensimmäisellä käyttökerralla kasta tikut n. minuutin ajaksi ja käännä, jolloin tuoksuneste pääsee leviämään tilaan. Voit jopa jättää tikut kokonaan pois jos niin haluat. Kääntämällä tai lisäämällä tikkuja säännöllisesti saat voimakkaamman tuoksun tilaasi.

Tuoksutikut (10kpl) on pakattu huonetuoksupakkauksen sisälle, tiukasti rasian nurkkaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saaren Taika Huonetuoksu Villivadelma”
Shopping Cart