Mutjutin ECO

19,90 

Mutjutin™ on kätevä ja suosittu kalvohierontaväline. Sen käyttö edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Poista
Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Mutjutin™ on kätevä ja suosittu kalvohierontaväline. Sen käyttö edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Mutjutin™ ECO on valittavissa kolmesta eri värivaihtoehdosta. Vaalea vaihtoehto muistuttaa väriltään vaahteraa, ruskea vaihtoehto leppää ja tumma hiukan tummempaa tammea.

Voit käyttää monipuolista kalvohierontavälinettä lähes kaikkien lihasten hoitoon. Mutjuttimen mukana toimitetaan selkokielinen käyttöohjevihko, joka sisältää ohjeet yleisimpien lihasten ja alueiden hoitoon. Mutjuttimen™ muodot on suunniteltu eri käyttötarkoituksille ja hoidettavalle lihakselle optimaaliseksi.

Mutjutin™ on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kalvohierontaväline kulkee mukanasi esimerkiksi taskussa tai käsilaukussasi. Sen mitat ovat 8cm x 7cm x 0,4cm. Mutjuttimen voi pestä käsin, eikä sitä ole syytä laittaa pesukoneeseen.

Mutjutin™ ECO:ssa on kiinnitetty erityisesti huomiota sen ekologisuuteen. Mutjutinta tehdessä materiaalina on käytetty Suomen metsästä saatavaa sellukuitua ja muovin määrää on saatu vähennettyä. Tällä Mutjutin™ ECO:on ollaan saatu myös puumainen tuoksu, mukava tekstuuri ja miellyttävä tuntuma.

Mutjutin™ on todella helppokäyttöinen ja opit nopeasti soveltamaan käyttöä juuri sinulle sopivaksi. Eniten Mutjuttimesta™ hyötyvät ihmiset, jotka tekevät työtä käsillään, käyttävät paljon tietokonetta tai harrastavat käsitöitä ja yksipuolista liikuntaa (erinomainen mm. penikkataudin hoitoon). Lihaskalvojen hieronta apuvälineellä on ollut hyötyjensä vuoksi suosittua etenkin kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosien ajan.

Mukana toimitettavan käyttöohjevihkon avulla pääset heti alkuun sen käytössä!

Väri

Vaalea, Ruskea, Tumma

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mutjutin ECO”
Shopping Cart