Leguano Marilyn

Heti saatavilla 41, muiden toimitusaika-arvio n. 1-6 viikkoa

Leguano Marilyn on hienoimmasta nahkasta valmistettu tyylikäs paljasjalkakenkä. Marilyn on klassinen naisten nauhakenkä ja se on leikattu mukavan korkeaksi ja pyöreäksi, siinä on reikäkuvio ja hienot saumat. Pohja sopeutuu täydellisesti jalkoihin ja takaa mukavan kävelykokemuksen. Marilyn on Leguanon korkealaatuisin malli. Pintamateriaali on 100% hienointa lehmännahkaa, joka on parkittu ilman haitallisia aineita. Marilyn leikataan käsin ja ommellaan käsin. Laatikossa lisäksi: nahkahoitovoide, jossa on hoitavaa mehiläisvahaa ja jojobaöljyä, 2 kpl korkealaatuisia setripuusta valmistettua kenkälestiä.
Materiaalikoostumus: Yläosa, vuori ja pohjallinen: 100% hieno lehmännahka, parkittu ilman haitallisia aineita; Pohja: erittäin joustava, kulutusta kestävä Lifolit® * Hoito-ohjeet: Pyyhi pehmeällä, liinalla ja tuuleta hyvin. Nahan on voitava hengittää. Älä pese! Käsittele säännöllisesti nahkahoidolla. Suositus: Royal balsami.

Mittaathan jalkasi pituuden ennen tilausta. Lisää saamaasi mittaan n. 1cm käyntivaraa. Valitse kokotaulukosta se koko, jonka sisämitta on lähimpänä jalkasi mittaa johon on lisätty käyntivara. Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Tämä tuote on myös tilaustuote, jonka varastoa täydennetään jatkuvasti. Toimitusaika-arvio n. 1-6 viikkoa. Huomioithan, että tilaustuotteiden toimitusaika on aina arvio, ja se saattaa viivästyä meistä riippumattomista syistä. Laskulla maksaessa eräpäivä voi olla ennen tuotteiden saapumista.

Kokotaulukko

36 (sisämitta 22,6 cm)

37 (sisämitta 23,0 cm)

38 (sisämitta 24,0 cm)

39 (sisämitta 24,5 cm)

40 (sisämitta 24,9 cm)

41 (sisämitta 25,5 cm)

42 (sisämitta 26,5 cm)

Osta tämä
  • 269,00 €