Ale!

Joe Nimble NimbleToes (naiset)

130,00 

JoeNimble NimbleToes on laadukas, minimalistinen kenkä kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Kenkä, jonka avulla voit toimia luonnollisesti.

Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , ,

JoeNimble NimbleToes on laadukas, minimalistinen kenkä kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Kenkä, jonka avulla voit toimia luonnollisesti.

Ominaisuudet:
  • Vapaat varpaat (lue lisää alta)
  • 4 mm Vibram pohja (ihanteellisen ohut ja joustava lähettämään tarkkaa ja korkeaa aistinvaraista palautetta aivoihin)
  • Suorituskykyinen pohjallinen joka jäljittelee kehon elastisia ominaisuuksia ja on ihanteellinen dynaamiseen ja reaktiiviseen urheiluun
  • Erittäin mukautuva nauhoitusjärjestelmä, joka tukee istuvuutta kaikilla kireyksillä
  • Kestävästi ommeltu yläosa silmukoilla, joka antaa jalkojesi hengittää millä tahansa aktiviteetilla tai intensiteetillä
  • Paino: 195 g (koko 6.5)

Joe Nimblen käsintehdyt minimalistiset kengät on suunniteltu jalkojesi luonnolliseen asentoon, jotta koko kehosi ja elämäsi olisi tasapainossa. Kutsumme sitä ”varvas vapaudeksi”.

Se perustuu leveään varvas osaan ja matalaan kantaan mikä antaa varpaiden levitä, jalan levätä ja lihasten vahvistua. Pian kehosi huomaa että Leonardo Da Vinci oli oikeassa; ihmisen jalka on ”suunnittelun mestariteos”: antamalla joustavan ja tasapainoisen tuen kaikelle ihmisen liikkeelle Nimblen kanssa voit jakaa elämän.

Huomaat kun liu´ut Joe Nimble kenkäpariin että varpaasi ei ole enää ahtaalla ja kengät tuntuvat väljemmiltä toisin kuin olet todennäköisesti tottunut. Se on täysin normaalia. Ennen kuin huomaatkaan jalkasi sopeutuvat tähän uuteen tunteeseen ja Joe Nimblestä tulee uusi suosikkikenkäparisi!

Tarkistathan koko-oppaasta oikean koon. Mittaa jalkojen pituus ja leveys seisten seinää vasten ennen tilausta. Lisää saamaasi pituusmittaan käyntivaraa tässä mallissa n. 1 cm. Valitse kokotaulukosta oikea koko: jalan mitta + käyntivara = sisämitta. Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Kokotaulukko

3.0 sisämitta 22,7 cm vastaa kokoa 35

3.5 sisämitta 23,2 cm vastaa kokoa 36

4.0 sisämitta 23,6 cm vastaa kokoa 36,5

4.5 sisämitta 24,0 cm vastaa kokoa 37,5

5.0 sisämitta 24,4 cm vastaa kokoa 38

5.5 sisämitta 24,9 cm vastaa kokoa 38,5

6.0 sisämitta 25,3 cm vastaa kokoa 39

6.5 sisämitta 25,7 cm vastaa kokoa 40

7.0 sisämitta 26,2 cm vastaa kokoa 40,5

7.5 sisämitta 26,6 cm vastaa kokoa 41,5

8.0 sisämitta 27,0 cm vastaa kokoa 42

Koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joe Nimble NimbleToes (naiset)”
Shopping Cart