Ale!

Froddo Prewalker -tossu Velcro (ensiaskelkenkä) – Konjakki

30,00 

Froddon prewalker-tossut ovat suloiset ensiaskelkengät ensimmäisiä askeliaan ottavalle pienokaiselle. Kengät on valmistettu hyvin pehmeästä Ecopell-nahasta, joka on iho- ja ympäristöystävällinen valinta. Erittäin joustava luonnonkuminen nahkapohja. Helppo tarrakiinnitys, jolla saa säädettyä istuvuutta matalahkosta korkeahkoon jalkaan.

Mittaa jalkojen pituus ennen tilausta ja valitse koko lisätiedoissa olevan kokotaulukon avulla.

Varastossa olevat kengät toimitetaan heti.

19
22
23
24
Poista
Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , ,

Froddon prewalker-tossut ovat suloiset ensiaskelkengät ensimmäisiä askeliaan ottavalle pienokaiselle. Kengät on valmistettu hyvin pehmeästä Ecopell-nahasta, joka on iho- ja ympäristöystävällinen valinta. Erittäin joustava luonnonkuminen nahkapohja. Helppo tarrakiinnitys, jolla saa säädettyä istuvuutta matalahkosta korkeahkoon jalkaan. Kengän kärjet eivät kestä voimakasta kulutusta, vaan ne voivat kulua. Suosittelemme tätä mallia sisälle ja kevyeen ulkoiluun.

KOKOTAULUKKO

Tarkistathan koko-oppaasta oikean koon. Mittaa jalkojen pituus ja leveys seisten seinää vasten ennen tilausta. Lisää saamaasi pituusmittaan käyntivaraa 1,2cm ja kasvuvaraa n. 0,3cm, yhteensä suosittelemme varaa tässä mallissa n. 1,2-1,5 cm. Valitse kokotaulukosta oikea koko: jalan mitta + käynti- ja kasvuvara = sisämitta TAI valitse koko jossa jalan suositusmitta on lähimpänä jalan mittaa (älä lisää tähän enää varaa). Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Koko – sisämitta – jalan suositusmitta

17 – 10,5 cm – n. 9,2cm

18 – 11,0 cm – n. 9,7cm

19 – 11,5cm – n. 10,2cm

20 – 12,5cm – n. 11,2cm

21 – 13,0cm – n. 11,7cm

22 – 13,5cm – n. 12,2cm

23 – 14,2cm – n. 12,9cm

24 – 15,0cm – n. 13,7cm

Koko

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Froddo Prewalker -tossu Velcro (ensiaskelkenkä) – Konjakki”
Shopping Cart