Frantsila Karvakorva yrttiuute

12,90 

Karvakorva on luomuyrttiuute korville, kurkulle ja nielulle.

Ukontulikukka tukemaan korvien hyvinvointia, punahattu ja kamomilla ylläpitämään vastustuskykyä, ratamo ja lehmus tukemaan hengitysteiden, kurkun ja nielun hyvinvointia. Frantsila Karvakorva yrttiuutteen teho perustuu fytoterapeuttisiin luomuyrttiuutoksiin. Luomualkoholiin uutetaan ratamon lehtiä, puna-hatun kukkia, juuria ja lehtiä, kamomillan kukkia, lehmuksen kukkia ja ukontulikukan kukkia

Saatavuus: Varastossa

Product total
Options total
Grand total

Karvakorva on luomuyrttiuute korville, kurkulle ja nielulle.

Ukontulikukka tukemaan korvien hyvinvointia, punahattu ja kamomilla ylläpitämään vastustuskykyä, ratamo ja lehmus tukemaan hengitysteiden, kurkun ja nielun hyvinvointia. Frantsila Karvakorva yrttiuutteen teho perustuu fytoterapeuttisiin luomuyrttiuutoksiin. Luomualkoholiin uutetaan ratamon lehtiä, puna-hatun kukkia, juuria ja lehtiä, kamomillan kukkia, lehmuksen kukkia ja ukontulikukan kukkia.

Suositeltava vuorokausiannos: 10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta (esimerkiksi 3-vuotiaalle 3 tippaa). Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois. Myös herkkäkorvaisille koirille. Karvakorvalla kostutetulla pumpulipuikolla voi puhdistaa myös korvakäytävää, mutta ei liian syvältä. Karvakorvaa ei saa tiputtaa suoraan korvaan. Hiero uutetta myös korvalehtiin ja jalkapohjiin.

Suositeltava vuorokausiannos (20-100 tippaa) vastaa tuoretta ratamon versoa 176-878mg, auringonhatun kukkivaa versoa 162-809mg, lehmuksen kukkaa 139-694mg, ukontulikukan kukkaa 24-119mg, kamomillan kukkaa 104-521mg, auringonhatun juurta 38-190mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Aineosat: Ratamo, auringonhattu, lehmus, ukontulikukka, kamomilla. Lopullinen etanolipitoisuus 58 til.-%

Pakkauskoko 50 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frantsila Karvakorva yrttiuute”
Shopping Cart