TILAUS-, TOIMITUS- JA KÄYTTÖEHDOT

Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty jokaisen tuotteen tuotesivulla. Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat

Maksutapoina ovat Zettlen tarjoamat maksutavat: pankki- ja luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu sekä Paypal.

Toimitusmaksu

Toimitamme vain Manner-Suomeen. Toimitamme tilatut tuotteet pääsääntöisesti Postin välityksellä postipakettina. Toimituskulut ovat 4,99 euroa kun tilauksen arvo on alle 130 euroa ja yli 130 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Nouto varastolta on ilmainen, mutta noudosta on sovittava etukäteen.

Toimitusehdot

Kauppasopimus on sitova ja se tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus/kuitti toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Alle 18-vuotiaat voivat tilata ja ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee aina olla mukana tilauksessa.

Kaikilla varastossa olevilla tuotteillamme on 1-7 arkipäivän toimitusaika. Usein toimitamme tilauksen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tilattavat tuotteet toimitamme heti, kun ne saapuvat meille. Tilaustuotteita sisältävät tilaukset toimitetaan lähtökohtaisesti yhdessä erässä, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saapuneet varastoon. Tilaus on mahdollista jakaa useampaan erään laitamalla meille viestiä ja maksamalla ylimääräisen lähetyksen toimituskulut. Tilaustuotteiden toimitusaika-arvio on ilmoitettu kunkin tuotteen tiedoissa. Mikäli toimitus olennaisesti viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse. Lähetetyistä paketeista ilmoitamme asiakkaalle seurantakoodin.

Pidätämme oikeuden asiakkaan tilausten yhdistämiseen, jos asiakas tekee useita erillisiä tilauksia.

Natural Feeling pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Natural Feeling pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen yhteydessä nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Natural Feeling säilyttää asiakastiedot turvallisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Tarjoamme tuotteillemme kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden.

Vaihdot ja palautukset

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä ensin sähköpostitse naturalfeeling.fi(at)gmail.com. Tuotteet voi palauttaa 14 vrk kuluessa palautusilmoituksesta postin kautta osoitteeseen: Natural Feeling, (postin automaatti Viihdekeskus Minna Ajurinkatu), 70100 Kuopio, P. 04578312210. Suojaathan tuotepakkauksen, etkä tee siihen merkintöjä.

Tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottamisesta. Poikkeuksena avatut sukkatuotteet, hygieniatuotteet ja yksilöidyt tuotteet. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa, käyttämätön ja tuotepakkaus on ehjä.

Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen voit postittaa pakettina meille tai voit tehdä sen varastolla (vain ennalta sovittuna aikana). Asiakas vastaa vaihto/palautuslähetyksen kustannuksista. Paketti on toimitettava postiin 14 vrk kuluessa palautusilmoituksen lähettämisestä. Mikäli asiakaspalautus saapuu myöhässä 14 vrk palautusoikeuden jälkeen, eikä myöhemmästä palautuksesta ole erikseen sovittu, asiakkaalta veloitetaan 20€ palautusmaksu.

Ensimmäinen vaihtopostitus on maksuton verkkokaupasta asiakkaalle päin.

Mikäli asiakas on saanut tilauksen hintaan perustuvan postimaksuttomuuden, vähennämme normaalit postikulut palautettavasta summasta, jos tilauksen loppusumma jää tämän rajan alle.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista ei ole palautus. Jos paketti palautuu meille noutamattomana, perimme alkuperäisen postikulun lisäksi lunastamattoman paketin kulu- ja käsittelymaksut täysimääräisenä asiakkaalta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Tämä summa vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta automaattisesti.

Hyvitämme tuotteiden hinnan 14 päivän sisällä siitä, kun palautetut tuotteet ovat saapuneet meille. Jos olet ostanut Klarna-laskulla ja palautat vain osan tuotteista, tarvitsemme palautusta varten tilinumerosi. Klarna-lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.

Reklamaatiot

Mikäli tuotteessa on virhe, ole yhteydessä sähköpostitse naturalfeeling.fi(at)gmail.com, niin korjaamme tilanteen.