Stonz Puffer Booties jalkineet

Stonz Buffer Booties on jalkaterapeuttien suosittelema ensijalkine 0-3 -vuotiaalle! Buffer Booties -tuotteissa ylimääräinen 3M kerros lisäämään lämpöä tossun sisällä. Paljasjalkakenkä mahdollistaa jalan luonnollisen liikkeen ja antaa näin lihasten kehittyä normaalisti. Palkituissa jalkineissa on PLUSfoam-pohja (koot M-XL), joka on pehmeä, joustava ja liukumaton. Kahdella kiinnikkeellä varmistetaan tossun jalassa pysyminen ja oikea istuvuus. Stonz Buffer Booties on erinomainen valinta konttaavalle ja kävelyä harjoittelevalle lapselle!

Booties-jalkineet on valmistettu vettähylkivästä ja tuulenpitävästä 600D nylonkankaasta ja niissä on pehmeä fleecevuori. Päällinen on heijastavaa materiaalia. Tässä mallissa on piilotetut kiinnitysnauhat. Irroitettava Linerz-lisävuori (myydään erikseen) mahdollistaa käytön myös kovemmilla pakkasilla. Stonz Buffer Booties sopii niin välikausi- kuin talvijalkineeksi. Tuote on vegaaninen.

KOKOTAULUKKO (sisämitat)

S: 11cm, leveys 7cm (n. 0-9kk)

M: 13,5cm, leveys 7,5cm (n. 6kk-18kk - noin koot 20-23)

L: 15,5cm, leveys 9cm (n. 1-2,5v - noin koot 24-26)

XL: 17,5cm, leveys 9cm (n. 2-3v)

HUOM! Linerzit vievät kengässä tilaa noin 1-1,5cm. Linerzit on helpoin pukea villasukan lailla ja vetää Stonz-tossu niiden päälle.

Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä oikea koko.

Osta tämä
  • alkaen 49,00 €